Tangó szelet hozzávalók:

Hozzávalók a tésztához:

30 dkg liszt

10 dkg porcukor

2 ek kakaó

5 dkg Ráma

1 tojás

1 cs sütőpor

pici tej

Hozzávalók a krémhez:

1 l tej

3 cs vaníliapuding

25 dkg Ráma

25 dkg porcukor

Tetejére:

1 cs piskóta tallér

5 dkg étcsokoládé

Tangó szelet elkészítése:

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és két részre osztjuk. Vékonyra nyújtjuk, és zsírozott, lisztezett tepsiben két lapot sütünk belőle.

A tejet a pudinggal sűrűre főzzük, a Rámát a porcukorral habosra keverjük és a kettőt jól összedolgozzuk. A krémet két részre osztjuk, felét a két lap közé tesszük, felét a második lapra kenjük.

A krémre helyezzük a piskótatallérokat, melyeket a gőz fölött megolvasztott csokoládéval meglocsolunk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc