Tejkaramellás piskótás krémes hozzávalók:

4 tojásból piskótalap
34×32-es ketté vágom

Krém hozzávalói:
2 csg vaníliás puding
7 dl tej
2 kanál cukor
1 vaníliás cukor
4 dl tejszín
3 dkg cukor

A tetejére:
10 dkg tejkaramella

Tejkaramellás piskótás krémes elkészítése:

A tésztalapt ketté vágom. A pudingot a leírtak alapján elkészítem, és az alsó lapra rákenem. A tejszínt a cukorral habbá verem és a kihűlt pudingos krémre rásimítom.
A másik lapot felkockázom még mielőtt a karamellás cukrot ráteszem.
A karamellt mikróban felolvasztom, simára keverem és a felkockázott lapra rákenem.
Amikor már megdermedt, kockánként a tejszínre teszem, és szeletelem az egészet.
Aki a karamellt szereti, ezt is szeretni fogja. 🙂

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc