Al tonno hozzávalók:
5 személyre:
1 fej közepes nagyságú hagyma
1 doboz paradicsompüré
3-5 gerezd fokhagyma
0,5 pohár fehér bor
4-6 capribogyó
2 olajos tonhalkonzerv
zöldpetrezselyem
oregánó
spagetti
Al tonno elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk, majd a halkonzerből vett kevés olajban megfuttatjuk. Hozzáadjuk a tonhalat a megmaradt olajjal együtt, és kevés oregánóval fűszerezzük.
Miután kissé megpirultak a halak, hozzáadjuk a bort, a paradicsompürét és a capribogyót. Addig főzzük lassú tűzön, amíg kissé elfő a leve.
Amikor elkészült, ráöntjük a forró spagettire (a tányérokba), és megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
0 hozzászólás