Almapaprika télire hozzávalók:

almapaprika

2,5 liter víz

2,5 dl 20 százalékos ecet

25 dkg cukor

5 dkg só

1 csapott kávéskanál szódabikarbóna

1 kávéskanál szalicil

1 kávéskanál broken

só, bors

mustármag

koriandermag

köménymag

Almapaprika télire elkészítése:

A almapaprikát a szárától megtisztítjuk.

Egészben üvegekbe helyezzük.

A fűszereket az üvegekbe szórjuk és a hidegen összekevert levet a paprikákra öntjük.

Az üvegeket az téli almapaprikával lekötjük és a spájzban tároljuk felhasználásig.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc