Almás-diós tészta hozzávalók:

200 g tészta

3 evőkanál darált dió

1 alma

1 evőkanál margarin

2-3 evőkanál cukor

vaníliás cukor

fahéj

Almás-diós tészta elkészítése:

Sós vízben megfőzzük a tésztát (8-10 perc). Hidegvízzel leöblítjük és lecsorgatjuk. Egy serpenyőben vajat olvasztunk, belerakjuk a tésztát, a héjastól lereszelt almát és a cukrot. 2-3 percet forgatjuk. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a diót, a vníliás cukrot és a fahéjat. Finom egytálétel karácsonyra.

Hidegen és melegen is lehet tálalni.

Az almás-diós tészta receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc