Almás hígpalacsinta német módra hozzávalók:

12,5 dkg liszt

2 tojás

250 ml tej

3 evőkanal cukor

2 savanykás alma

4 evőkanál vaj

fahéj

Almás hígpalacsinta német módra elkészítése:

A lisztet a tojással és 1 evőkanál cukorral elvekerjük, majd 25 percig pihenni hagyjuk.

Az almát felszeleteljük, és egynegyedét, vajban, lassú tüzön megsütjük.

Amikor az alma megpárolódott és enyhén megsült, ráöntjük a palacsinta tészta egynegyedét és addig sütjük amíg szép sárga lesz.

Ugyanígy készítjük el a maradék nyersanyagot is.

Meghintjük 2 evőkanál cukorból és fahéjból készült keverékkel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc