Almás kebab gyerekeknek hozzávalók:

8 adaghoz

  • 3 nagy alma
  • 115g CHEERIOS gabonapehely
  • 100g cukor a karamellhez
  • 8 bambusznyárs

Almás kebab gyerekeknek elkészítése:

1.    Egy éjszakára áztassa be a nyársakat hideg vízbe, nehogy megégjenek sütés közben.

2.    Vágja nyolc részre az almákat, távolítsa el a magházat (24 szeletre lesz szükség).

3.    Mindegyik nyársra húzzon fel 3-3 almaszeletet.

4.    Melegítse elő a serpenyőt két percig, és forgassa meg rajta az almanyársakat.

5.    Egy kis serpenyőben közepes lángon karamellizálja a cukrot.

6.    Mártogassa bele az almanyársakat a karamellbe, majd gyorsan forgassa meg a tálba öntött gabonapehelybe.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc