Almás mazsolás puding hozzávalók:

600 g alma

6 szelet fehér kenyér

4 tojás

200 ml tejföl

200 ml tej

300 g cukor

150 g mazsola

50 g vaj

fahéj

Almás mazsolás puding elkészítése:

Verjük fel a tojásokat egy tálban cukorral, sóval és fahéjjal. Öntsük bele a tejet. Törjük darabokra a kenyeret, majd tegyük bele a tálba.

Mossuk meg és hámozzuk meg az almát, reszeljük le, és keverjük bele a kenyeres keverékbe. Adjuk hozzá a mazsolát és a tejfölt.

Vajazzunk ki egy formát, öntsük bele a pudingot, majd előmelegített sütőben, közepes lángon, 30 percig süssük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc