Almás-vaníliás szelet hozzávalók:

1 kg alma

40 dkg kristálycukor

3 csomag vaníliás pudingpor

40 dkg háztartási keksz

1 margarin

20 dkg étcsokoládé

3 dl hideg víz

Almás-vaníliás szelet elkészítése:

A meghámozott és magházától megtisztított almát feldaraboljuk, majd a cukorral sűrűre főzzük.

A vaníliás pudingporokat elkeverjük a 3 dl hideg vízzel, hozzáadjuk az almához, és jó sűrűre összefőzzük.

Az egyik csomag kekszet tepsibe helyezzük, ráöntjük az almakrémet.

A még forró krémre rárakjuk a másik csomag kekszet.

A tetejére a margarinból és a csokoládéból készült mázt kenjük.

Hűtőbe tesszük, és csak másnap fogyasztjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc