Avokadó tengeri gyümölccsel hozzávalók:

4 avokadó

1 tonhalkonzerv

100 g surimi

100 g megtakarított rák

majonéz

fehérbors

kapribogyó (vagy csemegeuborka)

zöldsaláta

citrom

Avokadó tengeri gyümölccsel elkészítése:

Hosszában vágd fel az avokadókat és szedd ki a magvaikat. Locsold le citromlével, hogy ne feketedjen meg.

Tedd fel főni a rákot, miután elkészült szűrd le és add hozzá az aprított tonhalat, valamint a vékony csíkokra vágott surimit. Tedd bele a majonézt, sózd, borsozd ízlés szerint és keverd jól össze.

Ezzel töltsd meg az avokadókat, majd díszítsd citromszeletekkel és fekete olajbogyóval.

Egy kisebb méretű, ovális lapostányérra terítsd szét a vékonyra vágott salátát és helyezd rá az avokadókat. Nagyon egészséges és finom halétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc