Avokadó tengeri gyümölccsel hozzávalók:
4 avokadó
1 tonhalkonzerv
100 g surimi
100 g megtakarított rák
majonéz
só
fehérbors
kapribogyó (vagy csemegeuborka)
zöldsaláta
citrom
Avokadó tengeri gyümölccsel elkészítése:
Hosszában vágd fel az avokadókat és szedd ki a magvaikat. Locsold le citromlével, hogy ne feketedjen meg.
Tedd fel főni a rákot, miután elkészült szűrd le és add hozzá az aprított tonhalat, valamint a vékony csíkokra vágott surimit. Tedd bele a majonézt, sózd, borsozd ízlés szerint és keverd jól össze.
Ezzel töltsd meg az avokadókat, majd díszítsd citromszeletekkel és fekete olajbogyóval.
Egy kisebb méretű, ovális lapostányérra terítsd szét a vékonyra vágott salátát és helyezd rá az avokadókat. Nagyon egészséges és finom halétel.
0 hozzászólás