Baclava – nincs hozzávaló hozzávalók:

Vigyázz, ne törd össze a lapokat. Az olvasztott vajat keverd össze az olajjal. Készíts öntetet a vízből, az olvasztott cukorból, a mézből és a vaníliás cukorból. Külön tálba keverd össze a diót a morzsával, 1 csomag vaníliás cukorral és a maradék cukorral. Ez lesz a töltelék.

Minden lapot kend meg a vaj és olaj keverékkel, hajtsd 3-4-be, úgy hogy 10-12 cm széles lapot kapj. Az egyik végére tedd a tölteléket és hajtsd háromszög alakúra. Kend meg olajos vajjal és süsd megfelelő tűzön 30 percet. Mielőtt kivennéd kb.5 perccel öntsd rá az öntetet.

Baclava – nincs hozzávaló elkészítése:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc