Banánnal és dióval töltött híg palacsinta hozzávalók:

30 deka liszt

1 sütőpor

4 kanál cukor

3 tojás

4,5 dl sűrített tej

0,75 deka vaj

3 banán

0,75 deka dió

Banánnal és dióval töltött híg palacsinta elkészítése:

A lisztet összekavarjuk a sütőporral, a cukorral, a tojással, a tejjel és az olvasztott vajjal. A palacsintákat 2 kanál masszából, teflon serpenyőbe megsütjük.

A banánokat szeletekre vágjuk, a diót pedig a sütőbe megpirítjuk.

A banánt és a diót rátesszük a híg palacsintára és felcsavarjuk.

Bármilyen szörppel meglocsolhatjuk a tetejét.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc