Barackpuding hozzávalók:

1 csomag babapiskóta

200 ml rumos, cukrozott tej

4-5 db őszibarack

2 tojásfehérje

1 evőkanál liszt

2 evőkanál cukor

1 tasak vaníliacukor

½ liter tej

feldarabolt dióbél vagy mandula

Barackpuding elkészítése:

A piskótákat belemártjuk a rumos-cukros tejbe, és egy hőálló edény aljára tesszük. A barackokat meghámozzuk, kétfelé vágjuk, kimagoljuk és az elvágott oldalukkal lefelé, ráhelyezzük a piskótákra.

A többi összetevőt gőz fölött krémmé keverjük. Lehűtjük, majd ráöntjük a barackokra. Ezután az egészet alaposan megszórjuk dióbél vagy mandula darabkákkal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc