Bárány amerikai módra hozzávalók:

bárányhús
7-8 hagyma
7-8 szál zöldhagyma
fokhagyma
1 csésze paradicsomlé
néhány paradicsom

Bárány amerikai módra elkészítése:

A húst megtisztítjuk és feldaraboljuk. Egy edénybe olívaolajat öntünk és megsütjük benne a húst. Amíg a hús pirul, a hagymát, fokhagymát és zöld hagymát megpucoljuk és közepes darabokra felvágjuk. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát, zöldhagymát és fokagymát. Mikor ezek megpirultak, hozzáadjuk a bárányhúshoz és öntünk hozzá egy csésze paradicsomlevet. Megsózzuk és közepes tüzön hagyjuk, hogy elfőjjön a leve. A paradicsomokat feldaraboljuk és hozzáadjuk a húshoz. Egy kicsit még hagyjuk főni, majd tálaljuk.

A bárány amerikai módra receptet Peruzele ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc