Bárányhús hagymás-zöldséges mártással hozzávalók:

90 dkg bárányhús

15 dkg olaj vagy zsír

10 dkg liszt

10 dkg hagyma

20 dkg zöldség

citromsó

Bárányhús hagymás-zöldséges mártással elkészítése:

A húst darabold fel, sózd, borsozd és süsd aranyszínűre az olajban vagy a zsírban.

Szedd ki, a zsírban pedig párold meg a hagymát és a reszelt zöldséget majd a lisztet folyamatosan kavargatva add hozzá.

Öntsd fel meleg vízzel és hagyd 20-30 perecet főni.

Tedd bele a bárányhúst, a sót, a borsot és a citromsót és hagyd főni, amíg a hús elkészül.

Natúr burgonyával, zöldségekkel és citromkarikákkal tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc