Bárányhúsból készült korpacibereleves hozzávalók:

répa

zeller

hagyma

bárányhús

rizs

korpacibere

zöldfűszerek (leostyán, petrezselyem)

tojás

Bárányhúsból készült korpacibereleves elkészítése:

A csorba leveshez forrald fel a vizet egy mély edénybe, majd rakd bele a sárgarépát, a zellert ás a felkarikázott hagymát.

Amikor a zöldségek félig megfőttek, tedd bele a megmosott és feldarabolt bárányhúst.

Amikor a hús is majdnem elkészült, add hozzá a rizst is. Végül, amikor minden megfőtt ízesítsd korpaciberével.

Hagyd még pár percet főni és keverd bele a zöldfűszereket (leostyán és petrezselyem).

A bárányhúsból készült korpaciberelevest ízesítsd tojással.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc