Baromfiaprólékos raguleves hozzávalók:

baromfiaprólék (szárny, fej, szív, máj, zúza, hát és nyak)

húslevesbe való zöldség

1 fej hagyma

1 csésze rizs

őrölt leostyán

½ l káposztalé

Baromfiaprólékos raguleves elkészítése:

A húst alaposan megmossuk, megtisztítjuk és egy liter hideg vízben tűzre tesszük. Amikor forrni kezd, eltávolítjuk a habját és hozzáadjuk a zöldségeket, az apróra vágott hagymát és kevés sót.  Lefedjük és lassú tüzön főzzük. Amikor  a zöldség megfőtt, hozzáadjuk a külön megfőtt rizst, forralt káposztalével savanyítjuk és leostyánnal illatosítjuk.

A baromfiaprólékos ragulevest melegen fogyasztjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc