Becri Mèze – Sertéshúsból készült előétel hozzávalók:
1 kg sertéshús
1 közepes fej vöröshagyma
1/2 csésze olívaolaj
5 kisebb zöldpaprika
feta sajt
2-3 darab érett paradicsom
1 pohár fehér bor
pimento csípős paprika
só és bors
Becri Mèze – Sertéshúsból készült előétel elkészítése:
A kockára vágott húst alaposan meg kell mosni. Ezután a serpenyőben, kevés olajjal megpárolod. Egy kisebb edénybe felteszed párolódni az olívaolajat és az apróra vágott hagymát, illetve zöldpaprikát.
Add hozzá a húst és néhány perc után öntsd le a borral. Ezt követően, keverd össze a reszelt paradicsommal, sóval, borssal, valamint a pimento csípős paprikával, majd alacsony lángon, kevés vízzel, főzd meg.
Amint elkészült, vedd le a tűzről és kockákra aprított feta sajttal tálald.
0 hozzászólás