Becri Mèze – Sertéshúsból készült előétel hozzávalók:

1 kg sertéshús

1 közepes fej vöröshagyma

1/2 csésze olívaolaj

5 kisebb zöldpaprika

feta sajt

2-3 darab érett paradicsom

1 pohár fehér bor

pimento csípős paprika

só és bors

Becri Mèze – Sertéshúsból készült előétel elkészítése:

A kockára vágott húst alaposan meg kell mosni. Ezután a serpenyőben, kevés olajjal megpárolod. Egy kisebb edénybe felteszed párolódni az olívaolajat és az apróra vágott hagymát, illetve zöldpaprikát.

Add hozzá a húst és néhány perc után öntsd le a borral. Ezt követően, keverd össze a reszelt paradicsommal, sóval, borssal, valamint a pimento csípős paprikával, majd alacsony lángon, kevés vízzel, főzd meg.

Amint elkészült, vedd le a tűzről és kockákra aprított feta sajttal tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc