Bevert tojás Rossini módra hozzávalók:

3-5 személyre

10 db tojás

1,5 dkg só

1 dl ecet

5 dkg vaj

5 dkg zsír

20 dkg libamáj

8 dkg gombafej

1 dkg szarvasgomba

5 db zsemle

5 adag madeira-mártás

Bevert tojás Rossini módra elkészítése:

10 db bevert tojást készítünk. A libamájat 10 vékony szeletre vágjuk és a megtisztított gombafejekkel együtt zsírban megsütjük. A vajban pirított zsemleszeletekre egy-egy libamájszeletet helyezünk, arra a meleg tojást, a tojásokra pedig 1-1 gombafejet teszünk. Leöntjük madeira-mártással és szarvasgomba szeletekkel díszítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc