Böjti lóromleves hozzávalók:

1 fej hagyma

2 db sárgarépa

1 zellergyökér

3-5  burgonya

3-4 evőkanál rizs

2 csokor lórom

2 csokor lestyán

kevés paradicsomlé

Böjti lóromleves elkészítése:

Az apróra vágott hagymát, a reszelt zellergyökeret, a kockára vágott burgonyát kevés olajban megpároljuk. Feltöltjük vízzel, hozzáadjuk a (barna)rizst, az apróra reszelt lóromot, a lestyánt.

Amikor majdnem készen van, hozzáadjuk a paradicsomlevet.

Csirke- vagy marhahússal is elkészíthető.

Tejföllel és főtt tojással kínáljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc