Bolyhos hígpalacsinta hozzávalók:

3 tojás

2 evőkanál vaj

2 evőkanál porcukor

3 evőkanál liszt

1 csésze tej

1 citrom reszelt héjja

kevés só

Bolyhos hígpalacsinta elkészítése:

A tojás sárgáját elkeverjük a vajjal és a cukorral, majd belekeverjük a habbá vert fehérjéket. Ezután hozzáadjuk a frissen szitált lisztet, majd tejjel felhígítjuk. Citromhéjjal illatosítjuk, egy óráig hidegen tartjuk, majd palacsintákat sütünk a masszából.

Csak egyik felén süssük meg, azután vegyük ki és hintsük meg cukorral.

A palacsintákat felcsavarva vagy összehajtva, porcukorral hintve fogyasztjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc