Borjú comb natúr burgonyával és fokhagymaszósszal hozzávalók:

1 zsenge darab borjú comb

sárgarépa

burgonya

petrezselyem

paszternák

zeller

1 hagyma

szemes bors

Fokhagymaszósz

zöld fokhagyma

petrezselyemzöld

oliva olaj

tejföl

citromlé

csípős paprika

Borjú comb natúr burgonyával és fokhagymaszósszal elkészítése:

A hozzávalókat kuktában kb 20 percet főzzük. A húst vágjuk nagyobb darabokra, arányosan a zöldsegeket is nagyobb darabokra. A hagymát egészben tegyük bele, ezt nem kell megenni. Vegyük ki a burgonya darabokat, néhany darab répát és a húst. Ami maradt abból lehet készíteni búzadara galuskás levest. A fokhagymaszószhoz csak össze kell robotolni a hozzávalókat.

A borjú comb natúr burgonyával és fokhagymaszósszal receptet nenea Radu ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc