Borjú comb natúr burgonyával és fokhagymaszósszal hozzávalók:
1 zsenge darab borjú comb
sárgarépa
burgonya
petrezselyem
paszternák
zeller
1 hagyma
só
szemes bors
Fokhagymaszósz
zöld fokhagyma
petrezselyemzöld
oliva olaj
tejföl
citromlé
csípős paprika
Borjú comb natúr burgonyával és fokhagymaszósszal elkészítése:
A hozzávalókat kuktában kb 20 percet főzzük. A húst vágjuk nagyobb darabokra, arányosan a zöldsegeket is nagyobb darabokra. A hagymát egészben tegyük bele, ezt nem kell megenni. Vegyük ki a burgonya darabokat, néhany darab répát és a húst. Ami maradt abból lehet készíteni búzadara galuskás levest. A fokhagymaszószhoz csak össze kell robotolni a hozzávalókat.
A borjú comb natúr burgonyával és fokhagymaszósszal receptet nenea Radu ajánlotta.
0 hozzászólás