Borjuhúsos zöldség csorba hozzávalók:
egy szép darab borjúhús
hagyma
sárgarépa
zeller
paprika
zöldbab
borsó
burgonya
paradicsomlé
zellerlevél
Borjuhúsos zöldség csorba elkészítése:
Főzni tesszük a húst. Közben felvágjuk a zöldségeket. Amikor megjelnik egy kis hab a levesen, leszedjük és egy maroknyi zöldbabot is hozzáteszünk. A zöldségeket, kivéve a burgonyát és a botsót kicsit megpároljuk olajban és a levesbe öntjük. A burognyát és a borsót csak akkor öntjük bele amikor a hús már megfőtt. A végén kis paradicsom levet is öntünk bele és kicsit még főzzük. A legvégén megszórjuk aprózott zellerlevéllel. Az egyik legfinomabb csorba leves.
A borjuhúsos zöldség csorba receptet BD ajánlotta.
0 hozzászólás