Borjuhúsos zöldség csorba hozzávalók:

egy szép darab borjúhús

hagyma

sárgarépa

zeller

paprika

zöldbab

borsó

burgonya

paradicsomlé

zellerlevél

Borjuhúsos zöldség csorba elkészítése:

Főzni tesszük a húst. Közben felvágjuk a zöldségeket. Amikor megjelnik egy kis hab a levesen, leszedjük és egy maroknyi zöldbabot is hozzáteszünk. A zöldségeket, kivéve a burgonyát és a botsót kicsit megpároljuk olajban és a levesbe öntjük. A burognyát és a borsót csak akkor öntjük bele amikor a hús már megfőtt. A végén kis paradicsom levet is öntünk bele és kicsit még főzzük. A legvégén megszórjuk aprózott zellerlevéllel. Az egyik legfinomabb csorba leves.

A borjuhúsos zöldség csorba receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 100 perc