Boros csirkeleves hozzávalók:

50 dkg csirkeaprólék máj nélkül

1 dl száraz tokaji szamorodni

5 dkg mazsola

1 nagy csokor petrezselyemzöld

1 evőkanál ételízesítő

Boros csirkeleves elkészítése:

A csirkeaprólékot tisztítás után felaprózom. A vegetával elkevert egy liter vízben puhára főzöm, majd leszűröm és a húst kicsontozva, apró kockákra vágom. Visszateszem a húslébe, és hozzáadom a megmosott, lecsöpögtetett és leszárazott mazsolát. Néhány percnyi forralás után megszórom a petrezselyemzölddel. Ezután beleöntöm a bort, de a tüzet eloltom alatta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc