Boros-fokhagymás töltött burgonya hozzávalók:

3 burgonya

sajt

2 hagyma

fokhagyma

3 tojás

zöldfűszerek

gomba

bor

só, bors

Boros-fokhagymás töltött burgonya elkészítése:

Helyezd a burgonyákat egy olajjal kikent tepsibe, majd sózd és borsozd meg őket.

Alacsony hőfokon, 45 percig süsd a sütőben, majd vedd ki, és hagyd kihűlni.

Kapard ki a felső részüket.

A darált hagymát és gombát párold meg vajban (kb. 10 perc), hagyd kihűlni, majd add hozzá a tojást, zöldfűszereket, sót, borsot, bort, fokhagymát. Jól keverd össze. Töltsd meg ezzel a burgonyákat.

Szórj reszelt sajtot a tetejére, majd helyezd vissza a sütőbe 10 percre.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc