Borzas Kati hozzávalók:

40 dkg liszt

12 dkg vaj vagy zsír

12 dkg porcukor

1 sütőpor

1 vaníliás cukor

1 kis citrom héja

4 tojás sárgája

Borzas Kati elkészítése:

A hozzávalókból jó kemény tésztát gyúrunk és 2 részre osztjuk. Az egyik részt belereszeljük a tepsibe.

A 4 tojás kemény habjába 15 dkg porcukrot, 2 evőkanál barack vagy más lekvárt és 10 dkg darált diót teszünk. Mindezeket összekeverjük és ráöntjük a tepsibe reszelt tésztára. A tészta másik felét ráreszeljük a töltelékre. Meleg sütőben, közepes lángon rózsaszínűre sütjük, majd porcukorral meghintjük. Nagyon finom, teasüteményként is kínálhatjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc