Bruschetta tojáskrémmel és túróval hozzávalók:
6 tojás
50 g friss ricotta
4 szár bazsalikom
4 szál medvehagyma
30 g vaj
só, bors
2 érett paradicsom
Bruschetta tojáskrémmel és túróval elkészítése:
Olvaszd meg a vajat gőzfürdőn egy evőkanál vízzel. Add hozzá a sóval és borssal felvert tojást és kevergesd, amíg krémes lesz. Tedd bele a ricottát (legyen krémes) és hagyd még néhány másodpercig. Vedd le a tűzről és tedd bele az ollóval felaprított hagymát és az apróra vágott bazsalikomot. Helyezd a pradicsomszeleteket a pírítósra, kend meg a tojáskrémmel és díszítsd bazsalikommal.
A bruschetta készülhet így is: 4 tojásból és 250 g ricottából a krémet és arra szórod majd a felaprított bazsalikommal és egy kanál extraszűz olívaolajjal kevert paradicsomkockákat.
0 hozzászólás