Burgonyapüré torta hozzávalók:

1 kg burgonya

50 dkg darált hús

8 dkg vaj

3 dkg reszelt parmezán

őrölt szerecsendió

2 tojás

pirospaprika

Burgonyapüré torta elkészítése:

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, összetörjük.

Hozzáadjuk a vajat, sajtot, a sót és a szerecsendiót.

Beledolgozzuk a tojásokat.

A krumplipürét tepsibe tesszük és ráhelyezzük a pirospaprikás, elozoleg megpárolt darált húst.

Forró sütőben 20-25 percig sütjük.

A borgonyapüre torta önálló ételként fogyasztható, illetve jól mennek hozzá különféle saláták.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc