Burgonyás meglepi hozzávalók:

1 kg burgonya

100 g füstölt sonka vagy szűzpecsenye

2 db keményre főtt tojás

100 g kemény juhsajt

zöld saláta

majonéz

mustár

só, bors

Burgonyás meglepi elkészítése:

Meghámozzuk a krumplit, felszeleteljük és megsütjük. Eközben lereszeljük a tojásokat és a sajtot, a sonkát kockákra vágjuk, és a salátát  (nyáron tehetünk 2 db kimagozott paradicsomot és 2 kockákra vágott uborkát) vékony csíkokra szakítjuk.

Egy tálba tesszük a burgonyát, a sonkát, rászórjuk a reszelt sajtot meg a tojást, ezután a salátacsíkokat és a majonézt adjuk hozzá, végül pedig a sót meg a borsot, és az egészet jól elkeverjük.

Különleges és finom egytálétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc