Camembert gombával hozzávalók:

500 g camembert sajt

1 piros paprika

1 hagyma

250 g gomba

100 g szárított paradicsom

Camembert gombával elkészítése:

Egy serpenyőbe 15 ml olajat teszünk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a feldarabolt gombát és a dinsztelt paprikát.

Egy tepsit alufóliával kibélelünk, a sajtdarabokat beletesszük, majd rátöltjük a serpenyőből a hagyma-gomba-paprika keveréket. Ezután a tepsit a sütőbe tesszük, és 5-8 percig sütjük (nem tovább, mert a sajt megolvadhat és kifolyhat a tepsiből).

Bagettel és vörösborral tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc