Carbonara spagetti hozzávalók:

40 dkg spagetti

30 dkg császárszalonna

3 tojás

30 dkg kemény sajt

3 evőkanál napraforgóolaj

vegetta

bazsalikom

Carbonara spagetti elkészítése:

Tegyük oda főni a spagettit. Közben megreszeljük a sajtot, a vegetta és bazsalikom hozzáadásával felverjük a tojásokat.

A szalonnát apró kockákra vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Leszűrjük a spagettit. Visszatesszük a tűzre és folyamatosan kavarva, hozzáadjuk a szalonna kockákat és a felvert tojást.

Mikor a tojás már összeáll, azaz fehérré válik, rászórjuk a reszelt sajtot, jól összekavarjuk, levesszük a tűzről és lefedve 5 percig hagyjuk állni.

Száraz bazsalikommal megszórva, melegen tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc