Carote alla fiamminga (Vajban pirított sárgarépa) hozzávalók:

600 g sárgarépa

40 g vaj

30 g olívaolaj

petrezselyem

egy zöldségleves kocka

Carote alla fiamminga (Vajban pirított sárgarépa) elkészítése:

Hámozd meg a sárgarépákat, mosd meg és főzd meg sós vízben, majd vágd vékony szeletekre.

Melegítsd meg az olajat egy serpenyőben és tedd bele a felprított petrezselymet, add hozzá a sárgarépát és süsd tovább alacsony lángon.

Néhány perc múlva add hozzá a vajat és a kockából készített levest.

Addig főzd, míg elpárolog és utána szolgáld fel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc