Caved catzutz (Hagymás csirkemáj tojással) hozzávalók:

500 g csirkemáj

700 g hagyma

4 főtt tojás

só, bors

Caved catzutz (Hagymás csirkemáj tojással) elkészítése:

A egész májakat olajban kisütjük és hagyjuk kihűlni. Ugyanabban az olajban üvegesre pirítjuk a csíkokra vágott hagymát.

A májat, a pirított hagymát és a keményre főtt tojásokat egybedaráljuk és ráöntjük a sütéshez használt olajat is.

Az így kapott pasztát ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és a hűtőbe tesszük.

Savanyú uborkával vagy paradicsomsalátával tálaljuk, vagy kenyérre kenjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc