Céklás burgonyás korpacibereleves hozzávalók:

2 megfelelő nagyságú cékla

4 burgonya

4 fej hagyma

2 csokor petrezselyem

szál csombor

1 l korpacibere

Céklás burgonyás korpacibereleves elkészítése:

A leveshez takarítsd meg a céklát, szeleteld fel csíkokra, sózd meg, majd hagyd állni, hogy levet engedjen. Szűrd le, majd tedd fel főni a felaprított hagymával. Amikor megfőtt, add hozzá a felkockázott, főtt burgonyát. Hagyd még pár percet főni majd savanyítsd korpaciberével. Fűszerezd, tedd bele a csombort és végül a cékláról leszűrt levet.

Hidegen fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc