Churros de Pescado hozzávalók:

3 db halfilé

csíkokra vágva

2 gerezd zúzott fokhagyma

2 teáskanál apróra vágott petrezselyem

1/2 üveg sör

egy csésze liszt

egy teáskanál sütőpor

egy teáskanál sáfrány

olaj a sütéshez

Churros de Pescado elkészítése:

Keverd össze egy nagy tálban a fokhagymát, petrezselymet, sört, lisztet, sütőport, sáfrányt és sót, amíg homogenizálódik.

Forrósítsd fel az olajat. Süsd benne a tésztában megforgatott halakat, amíg aranysárgák lesznek. Csepegtesd le az olajat és tálald fokhagymával és citrommal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc