Citromos álom hozzávalók:

babapiskóta

4 dl tejföl

4 dl habtejszín

2 citrom lereszelt héja

1 citrom leve

9 evőkanál porcukor

gyümölcs a tálaláshoz

Citromos álom elkészítése:

A habtejszínt felverjük.

Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét, valamint a porcukrot, majd az így kapott krémet összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel.

Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a citromos habot és a babapiskótát, de fontos, hogy az aljára és a tetejére krém kerüljön!

A tetejét friss gyümölcsökkel díszíthetjük.

Fogyasztás előtt 2 órát hűtőben pihentetjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc