Citrompuding hozzávalók:

4 egész tojás

4 evőkanál cukor

1 citrom

1 evőkanál liszt

1 evőkanál rum

1 evőkanál zsemlemorzsa

Citrompuding elkészítése:

Válaszd el a tojássárgájákat és kavard jól össze 4 kanál cukorral. Adj hozzá egy kanál lisztet, óvatosan homogenizáld, hogy ne legyen csomós. A citromot főzd meg egy kis vízben, vágd kis darabokra és tedd a krémre. Illatosítsd egy kanál rummal.

Add a krémhez a habbá vert fehérjéket, óvatosan homogenizáld és öntsd a keveréket egy kivajazott, zsemlemorzsával beszórt formába. Fél órát süsd, közepes hőfokon. Miután kivetted, szórd be porcukorral és hagyd hűlni, mielőtt szeletekre vágod.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc