Csavart sós stangli hozzávalók:

250 g liszt

70 g margarin

25 g élesztő

1 pohár fehérbor

1 fél kiskanál só

kömény

mák

szezámmag

Csavart sós stangli elkészítése:

Az élesztőt feloldjuk a borban, majd hozzáadjuk a sót, margarint és lisztet. Jól összegyúrjuk.

Kinyújtjuk és megadjuk neki a sós stangli formákat.

Ízlés szerint megszórjuk köménnyel, szezámmaggal vagy mákkal. Enyhén a tetejére nyomjuk, hogy a tésztához ragadjanak.

Mindegyiket megfogjuk és megcsavarjuk óvatosan.

A sós rudacskákat tálcába tesszük és 15-20 percig sütjük közepes lángon.

Tálalhatjuk előételként.

A sós tangli receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc