Cseresznye tésztában hozzávalók:

½ kg ropogós cseresznye

3 evőkanál liszt

3 evőkanál sör

1 evőkanál olaj

2 evőkanál porcukor

2 tojás

olaj vagy zsír a sütéshez

Cseresznye tésztában elkészítése:

A cseresznyét megmossuk, a szárát nem távolítjuk el.

A lisztet a sörrel, az olajjal és a két tojás sárgájával összedolgozzuk egészen addig amíg hólyagozni kezd.

Ehhez hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét.

Ebbe mártjuk a cseresznyéket, a száruktól fogva.

Ezután forró olajban kisütjük, majd hagyjuk az olajat lecsöpögni.

Vanília cukorral hintjük meg.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc