Cseresznyés-túrós tiramisu kehely hozzávalók:
25 dkg túró
20 dkg porcukor
1 pohár tejföl
1/2 dl kávélikőr
kb. 30 db babapiskóta
1 kis üveg kandírozott cseresznye
2 dl meggy dzsem
Cseresznyés-túrós tiramisu kehely elkészítése:
Keverjük habosra a túrót, a porcukrot és a tejfölt.
A babapiskótát tördeljük össze, majd locsoljuk meg a kávélikőrrel.
A kandírozott cseresznyét keverjük el a meggy dzsemmel.
Kehelypohár aljára tegyünk túrót, rá cseresznyét, rá piskótát, majd megint túrót, piskótát és cseresznyét.
A tetejére kevés túró kerüljön.
2-3 órára tegyük hűtőbe.
Díszítésként a tetejét szórjuk meg reszelt csokoládéval, és rakjunk rá 1-2 mentalevelet.
0 hozzászólás