Cseresznyés-túrós tiramisu kehely hozzávalók:

25 dkg túró

20 dkg porcukor

1 pohár tejföl

1/2 dl kávélikőr

kb. 30 db babapiskóta

1 kis üveg kandírozott cseresznye

2 dl meggy dzsem

Cseresznyés-túrós tiramisu kehely elkészítése:

Keverjük habosra a túrót, a porcukrot és a tejfölt.

A babapiskótát tördeljük össze, majd locsoljuk meg a kávélikőrrel.

A kandírozott cseresznyét keverjük el a meggy dzsemmel.

Kehelypohár aljára tegyünk túrót, rá cseresznyét, rá piskótát, majd megint túrót, piskótát és cseresznyét.

A tetejére kevés túró kerüljön.

2-3 órára tegyük hűtőbe.

Díszítésként a tetejét szórjuk meg reszelt csokoládéval, és rakjunk rá 1-2 mentalevelet.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc