Cseresznyeszilvával savanyított húsos csorba hozzávalók:

100 g borjú-, vagy marhahús

½ sárgarépa

½ petrezselyem

½ paprika

burgonya

1 teáskanál hagymalé

1 db paradicsom (vagy 1 evőkanál paradicsomlé)

1 csésze zöld cseresznyeszilva

1 evőkanál joghurt

lestyán

petrezselyemzöld

Cseresznyeszilvával savanyított húsos csorba elkészítése:

A húst félig megfőzzük, majd hozzáadjuk a hagymalét, az apróra vágott sárgarépát meg a petrezselymet, a burgonyát kockákra vágva, végül a paradicsomot és a paprikát felszeletelve. Hagyjuk főni, megsózzuk, majd hozzáadjuk a főtt cseresznyeszilva levét.

Joghurttal, lestyánnal és petrezselyemzölddel ízesítve tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc