Csicseriborsós fasírt hozzávalók:

60 dkg csicseriborsó

2 sárgarépa

2 zeller gyökér

6 zöld hagyma

2 teáskanálnyi köménypor

2 tojás

10 dkg zsemlemorzsa

petrezselyem és zöld koriander

só, bors

2 evőkanál olaj

Csicseriborsós fasírt elkészítése:

A csicseriborsóból egy pürét készítünk, melyet összekeverünk a reszelt sárgarépával és a többi hozzávalóval. Fasírtokat formázunk, majd közepes tűzön, mindkét oldalukon 5 percet sütjük.

Egy nedvszívó papirral bélelt tányérra szedjük ki őket, hogy megszabaduljunk a zsírfeleslegtől.

Melegen fogyasztjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc