Csirkemájas burgonya hozzávalók:

1 kg burgonya

500 g friss vagy olvasztott csirkemáj

1 csésze víz

fűszerek ízlés szerint

Csirkemájas burgonya elkészítése:

Hámozzuk meg és vágjuk fel karikákra a burgonyákat. Öntsünk egy kevés olajat egy nagyobb méretű serpenyőbe, helyezzük bele a májdarabkákat és hagyjuk sülni.

Amikor a színe kezd megváltozni, adjuk hozzá a burgonyát és a vizet. Két-három perc után adjuk hozzá a fűszereket ízlés szerint: sót vagy vegetát, borsot és akármit, amit csak kedvelsz.

Kavargassuk sűrűn, hogy a burgonya összetörjön és ezáltal átvehesse a máj aromáját. Szükség esetén még önthetünk hozzá vizet. Ha minden hozzávaló megpuhult, készen is van.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc