Csirkemájpástétomból készült sün hozzávalók:

2 csirkemáj

2 főtt tojás

100 g vaj

só, bors

szerecsendió zselatin

olívabogyó

zöldsaláta díszítéshez

Csirkemájpástétomból készült sün elkészítése:

A csirkemájakat mosd meg, tisztítsd meg, pirízsd meg serpenyőben egy kanál vajjal, majd tedd bele a turmixgépbe a főtt tojásokkal és a maradék vajjal együtt és addig keverd, amíg krémessé nem válik.

Ezután helyezd egy nagyobb tányérra és öntsd rá a meleg zselatint, majd tedd be a hűtőbe, hogy megkeményedjen. Ezt ismételd meg 2-3 alkalommal. A zselatin megvédi a pástétomot az oxidációtól.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc