Csirkemell almával hozzávalók:

4 kisebb csirkemell

őrölt bors

szerecsendió

2 evőkanál citromlé

2 evőkanál cukor

4 evőkanál olaj

4 db alma

Csirkemell almával elkészítése:

A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük, bedörzsöljük a húsdarabokat sóval, őrölt borssal és reszelt szerecsendióval.

Az almák magházát kivájjuk, a gyümölcsöket ujjnyi vastag karikára vágjuk és azonnal citromos vízbe tesszük, hogy meg ne barnuljanak.

A citromlevet az olajjal meg a cukorral elkeverjük, kevés őrölt borssal és szerecsendióval fűszerezzük.

A csirkemelleket és az almaszeleteket megkenjük a citromos-cukros olajjal és faszénparázs felett forgatva, locsolgatva megsütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc