Csirkemell falatok nyárson hozzávalók:

80 dkg csirkemell

12 vastag uborka karika

4 piros színű zöldpaprika

10 dkg húsos szalonna

1 késhegynyi őrölt fehérbors

2 evőkanál olaj

Csirkemell falatok nyárson elkészítése:

A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet vékonyan felszeleteljük, majd kb. 8×4 cm-es csíkokra vágjuk.

A megmosott fiatal uborkát vastag karikákra szeljük, a szalonnából és a zöldpaprikából pedig kb. 4×4 cm-es szeleteket vágunk.

Az alapanyagokat megsózzuk és felváltva, a csirkemell-csíkokat kettéhajtva, nyársra húzzuk.

A nyárs két végét uborka karikával zárjuk le.

Körben megszórjuk fehérborssal és megkenjük kevés olajjal.

Hamvadó parázs fölött szép színesre megsütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc