Csirkemell kolbásszal hozzávalók:

1 db csirkemell

1 szál parasztkolbász

só, bors

4 vékony szelet bacon

szalonna

1 db cukkini

olívaolaj

3 gerezd fokhagyma

Csirkemell kolbásszal elkészítése:

A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük. A vastagabb részén nyílást vágunk a húsba, és bedugjuk a hosszában kettévágott kolbászt. Egy tűzálló tálra tesszük, olajjal meglocsoljuk, majd mellétesszük a szeletekre vágott fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük.

A csirkemellet betakarjuk a vékonyra vágott bacon- és cukkiniszeletekkel, megszórjuk bazsalikommal és sóval, majd alufóliába alaposan betekerjük. Légkeveréses sütőben 200 fokon 30 percig sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc