Csirkemelles gomba hozzávalók:
10 nagyobb gomba
1 kicsontozott csirkemell
1 répa
2 fej hagyma
2 paradicsompaszta
petrezselyemzöldje
1 tojás
Csirkemelles gomba elkészítése:
Vágjuk fel a gombaszárakat és a hagymát, majd reszeljük le apróra a répát. A húst daráljuk le.
A hagymával és a répával együtt tegyük oda pirulni a szárakat és a darált húst. Addig hagyjuk, amíg a hús kifehéredik. Adjuk hozzá a paradicsomot és a zöldet. 10 percet hagyjuk még a tűzön, majd vegyük le, hogy kihűljön. Miután kihűlt, keverjünk bele egy felvert tojást és töltsünk meg ezzel minden gombafejet, majd szórjuk le reszelt sajttal.
Helyezzük a töltött gombákat egy sütőtálba, öntsünk alá kevés vizet és olajat, majd hagyjuk sülni a sütőben, míg jól megpirul a teteje.
0 hozzászólás