Csirkemelles gomba hozzávalók:

10 nagyobb gomba

1 kicsontozott csirkemell

1 répa

2 fej hagyma

2 paradicsompaszta

petrezselyemzöldje

1 tojás

Csirkemelles gomba elkészítése:

Vágjuk fel a gombaszárakat és a hagymát, majd reszeljük le apróra a répát. A húst daráljuk le.

A hagymával és a répával együtt tegyük oda pirulni a szárakat és a darált húst. Addig hagyjuk, amíg a hús kifehéredik. Adjuk hozzá a paradicsomot és a zöldet. 10 percet hagyjuk még a tűzön, majd vegyük le, hogy kihűljön. Miután kihűlt, keverjünk bele egy felvert tojást és töltsünk meg ezzel minden gombafejet, majd szórjuk le reszelt sajttal.

Helyezzük a töltött gombákat egy sütőtálba, öntsünk alá kevés vizet és olajat, majd hagyjuk sülni a sütőben, míg jól megpirul a teteje.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc