Csirkepaprikás másképpen hozzávalók:

3 csirkecomb

vaj

1 hagyma

½  zeller

1 répa

tej

tojás

zsemlemorzsa

olaj

só, bors

Csirkepaprikás másképpen elkészítése:

A zöldségeket és a sót abba az edénybe tedd, amelybe a csirkecombokat főzöd.

Amikor a hús és a zöldség is megfőtt, vedd ki őket külön-külön, majd csorgasd le.

Tedd oda a vajat olvadni, azután add hozzá a lisztet.

Pirítsd meg egy kissé a lisztet, majd add hozzá a húslevet és addig keverd, amíg ki nem alakul a szósz. Helyezd a húst egy tányérra a szósszal együtt.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc