Csirkés raguleves hozzávalók:

1 csirke

2 sárgarépa

1 paszternák

1 zeller

1 fej hagyma

1 paprika

1 csokor leostyán

2 tojás sárgája

4 evőkanál tejföl

Csirkés raguleves elkészítése:

A csirkét feldaraboljuk, sós vízben főzzük.  Amikor majdnem megfőtt, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és paprikát, a reszelt zöldségeket. Miután a hús megfőtt, válasszuk el a csonttól majd tegyük vissza a levesbe főni.

Savanyítsuk be a levest, és miután felforrt adjuk hozzá a két tojás sárgáját, amit előzőleg tejföllel habbá vertünk fel. 2 percig még főzzük, ezután hintsük meg leostyánnal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc